SOLUCIONS I CONSELLS

SOLUCIONS I CONSELLS

SOLUCIONS I CONSELLS

SOLUCIONS:

Hem de tenir cura on ens situem, sobretot a l'hora de dormir, ja que el fet de dormir cada dia 8 hores en un lloc contaminat, fa que estiguem més susceptibles i més exposats a la contaminació elèctrica i electromagnètica, ja que altera la producció de melatonina, no descansem i ens debilitem cada vegada més.

És important evitar en zones de descans i treball, zones geopatògenes, ja que seran llocs amb una alta activitat electromagnètica que ens generarà un augment significatiu de la nostra activitat cel·lular, provocant un empitjorament de la nostra salut.

Amb el nostre estudi aconsellem al client com disposar els llits i les zones d'estada per evitar les radiacions, un simple moviment d'un metre d'una llitera pot fer que la nostra salut millori de manera exponencial.

Disposem de sistemes d'apantallament per evitar les ones electromagnètiques provinents d'estacions de telefonia mòbil, radars, wifi, etc.., de fàcil instal·lació (en forma de pintura de grafè, o de cortines tècniques especials).

CONSELLS

Consells pràctics per a una estada llarga en qualsevol de les estades:

-No utilitzar ràdio despertador, és molt nociu per a la salut

-No col·locar aparells elèctrics o electrònics en les nostres tauletes de nit ni a prop dels llits

-Desconnectar la xarxa elèctrica al voltant dels llits

-No instal·lar cables elèctrics, endolls o regletes sota els llits, taules, cadires ni sofàs.

-Comprovar la presa de terra de la instal·lació elèctrica de l'habitatge

-Comprovar que hi ha a l'altra banda de la paret del llit

-Substituir la xarxa WIFI sense fil per cable (PLC)

-En cas d'ordinadors portàtils no treballarem amb ells sobre de les nostres cames (especialment en dones embarassades)

-Evitar o reduir l'ús del mòbil i, si escau ús de mans lliures o auriculars

-Evitar telèfons sense fil

-Apagar el wifi si no s'utilitza

-Col·locar un parell de plantes en els habitacles, regeneren l'aire i el netegen d'electromagnetisme

-Descalça`t. Les contínues induccions elèctriques sobre el cos necessiten un constant intercanvi elèctric entre el cos i la terra. Per això és important caminar descalços o amb soles conductores per no desencadenar problemes d'estrès, nerviosisme i cansament derivats d'ús de soles aïllant de l'electricitat. La tensió nerviosa és tensió corporal que acumula el cos.. Un consell, descalça't, és una manera de descarregar-te.

-No utilitzar monitors sense fil vigila nadons

-No utilitzar (en la mesura del possible) el telèfon mòbil a casa

-A la cuina ens separarem un mínim de 0,5 metres dels electrodomèstics en funcionament com liquadores, batedores, torradores, vitroceràmiques, etc.., i un mínim d'1 metre de rentavaixelles, rentadores i forns microones.

-Millor utilitzar cuines de gas o vitroceràmiques i evitarem plaques d'inducció pel gran camp magnètic que generen.

-Limitar o evitar les joguines que utilitzen radiofreqüències (comandaments sense fils videoconsoles amb Bluetooth, WIFI, ETC ..)

-Substituir les televisions i pantalles d'ordinador antigues de tub CRT per les actuals pantalles planes de LCD o LED (emeten menys radiació) i com tenen absència total de parpelleigs (oscil·lacions) milloren la nostra salut visual.

-Evitar l'ús de materials sintètics i plàstics (moquetes, catifes, tarimes, peces de vestir, mobles amb materials plàstics i laminats, sobretot taulells de cuina, etc ..) per disminuir l'electricitat estàtica ambiental. Convé substituir-los per roba, calçat i mobles de fibres naturals. Per reduir l'electricitat estàtica podem ajudar-nos d'un humidificador que augmenti la humitat ambiental al 40% o més perquè l'aire es comporti com un conductor natural i elimini la càrrega estàtica ambiental a través de les superfícies metàl·liques (radiadors, cablejat elèctric, finestres, etc ..)

-Si és possible, utilitzarem llits sense parts metàl·liques i taules d'estudi / treball que no siguin metàl·liques i sense vores metàl·liques. Els materials de ferro a més ser conductors elèctrics, poden absorbir i reconduir les radiacions electromagnètiques ambientals, del cablejat i dispositius elèctrics pròxims, actuant com antenes distorsionant els camps magnètics naturals i proliferant camps magnètics constants i elèctrics estàtics.

-En general i pel mateix motiu evitarem qualsevol element metàl·lic (llums, prestatgeries, equips electrònics, etc ..) que ve als llits i taules.

-Ventilar la casa cada dia per eliminar l'excés d'ions positius. Investigacions de tot el món han demostrat que l'enriquiment de l'aire amb ions negatius ajuda a respirar millor, disminueix els dolors musculars, en canvi altes concentracions d'ions positius ens fan sentir fatiga, cansament, mareig i pot provocar dificultats en respirar. Els ionitzadors ens poden aportar una bona quantitat d'ions negatius que ens facilitaran un relaxament físic i mental.