FAQS

FAQS

T'ajudem a resoldre els teus dubtes
Hi ha molts símptomes que poden associar-se a una geopatía: insomni, migranyes, dolors musculars després d'aixecar-se, contractures freqüents, estat enèrgic generalment baix, observar que quan es dorm en un altre llit que no és l'habitual es descansa millor , medicaments que no fan els efectes que haurien de fer, recaigudes … La veritat és que es fa difícil reduir els símptomes en una simple llista però el consell és tenir en compte la possibilitat de sofrir radiacions quan trobem que la nostra salut està ressentida.
Sí, a part del que ja hem dit és especialment important que ens fixem en si es mou molt durant la nit (fins i tot si cau del llit de manera freqüent), si el notem cansat i sense ànims, i també si dorm en excés. Qualsevol d'aquests tres comportaments és un bon indicador de geopatía.
L'afectació de les radiacions és diferent per a cada persona però va deixant petjada. Al cap i a la fi, quants anys fan falta perquè un fumador desenvolupi una malaltia? Dependrà de la seva constitució, de la quantitat de cigarrets que fuma, i segurament de la combinació d'altres factors, però si no para, tard o d'hora tindrà problemes. En una radiació és el mateix. Actua lentament però de manera persistent i els símptomes i les conseqüències poden arribar més tard. Si dorms sobre una geopatía és necessari apartar-se d'ella.
Les condicions físiques de cadascun són diferents. Potser ell encara no ho nota, i podríem dir que seria un cas com el qual hem comentat en la pregunta anterior. O potser és encara més senzill: tal vegada el corrent només afecta la teva part del llit i per això ets tu qui nota aquests problemes.
Desgraciadament no és així. Les radiacions naturals són com una paret d'energia, que s'eleva en vertical irradiant per igual tots els pisos de l'edifici sense perdre intensitat.
De moment no coneixem cap material capaç d'apantallar una radiació d'aquesta naturalesa. La solució és apartar-nos de la seva vertical. Redistribuir un dormitori és un xivarri molt petit comparat amb el perjudici d'una radiació per corrent d'aigua.